May 2022

by Szutor Zsigmond   Tuesday, May 24, 2022 - 09:15   Parapanta, Paramotor, Parasutism, Speedfly

In 25 mai este ultima zi pentru redirecționarea 3.5% din impozitul pe profit pentru ONGuri. Daca doresti sa sprijini activitatea noastra poti redirectiona o parte a impozitului tau catre Clubul Sportiv Mures Fly accesand urmatorul link redirectioneaza.ro/asociatia-club-sportiv-mures-fly Iti multumim pentru sustinere si te asteptam sa participi la activitatile noastre zburand in tandem cu un instructor sau invatand tainele zborului la scoala de zbor.

by Szutor Zsigmond   Saturday, May 7, 2022 - 15:10   Parasutism

În perioada 04-08.05.2022 la Aerodromul Sportiv Târgu Mureș se desfășoară cantonamentul lotului național de parașutism la proba de precizia aterizării. Sportivii sunt pregătiți de către domnul instructor Csok Levente antrenorul lotului național. Cantonamentul este organizat de către Aeroclubul României 

by Szutor Zsigmond   Monday, May 2, 2022 - 18:44   Parapanta, Paramotor, Parasutism

Am început salturile în tandem la parașutism. În luna mai la aerodromul sportiv Târgu Mureș se zboară nonstop.
Cei care doresc să încerce un salt în tandem din avion au posibilitatea să sară împreună cu un instructor profesionist de la înălțimea de 3000 metri. Saltul este filmat de un parașutist care sare împreună cu perechea de tandem. Prețul unui salt este de 205 euro. Suma se plătește în lei la cursul de schimb BNR.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare