Salturi in tandem din avion

Salturi din avion in tandem cu un instructor..

Salturi in tandem din avion

Saltul din avion în tandem cu un instructor este modalitatea cea mai accesibilă și sigură de a experimenta senzațiile unice oferite de parașutism. Nu este nevoie de nici un fel de pregătire specială doar de o mare doză de curaj. Înainte de salt instructorul face o pregătire teoretică de 15 minute în care explică exact cum va decurge saltul.

Odată ajuns la înălțimea de lansare după poziționarea în ușa avionului instructorul dă semnalul de părăsire și începe partea cea mai faină a saltului căderea liberă. Din momentul ieșirii din avion și pînă la deschiderea completă a parașutei este o cădere perfect controlată de instructor care oferă o senzație de neuitat. Chiar dacă nu durează mult impresia este că timpul se dilată. Senzația de plutire este accentuat și mai mult de cameramanul care va fi în fața tandemului pentru a filma saltul.

Adrenalina este asigurată de viteza cu care se cade precum și de înălțimea la care o să plutești. Parașuta va fi deschisă de către instructor și vei simți un ușor șoc după care va urma coborîrea cu parașuta deschisă. Instructorul va pilota parașuta deschisă pentru a ateriza în zona stabilită.

Ai întrebări?

Daca ai intrebari sau doresti sa rezervi un zbor in tandem te rugam sa folosesti formularul alaturat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Rezervă un zbor în tandem

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare