Salturi in tandem din avion

Salturi din avion in tandem cu un instructor..

Salturi in tandem din avion

Saltul din avion în tandem cu un instructor este modalitatea cea mai accesibilă și sigură de a experimenta senzațiile unice oferite de parașutism. Nu este nevoie de nici un fel de pregătire specială doar de o mare doză de curaj. Înainte de salt instructorul face o pregătire teoretică de 15 minute în care explică exact cum va decurge saltul.

Odată ajuns la înălțimea de lansare după poziționarea în ușa avionului instructorul dă semnalul de părăsire și începe partea cea mai faină a saltului căderea liberă. Din momentul ieșirii din avion și pînă la deschiderea completă a parașutei este o cădere perfect controlată de instructor care oferă o senzație de neuitat. Chiar dacă nu durează mult impresia este că timpul se dilată. Senzația de plutire este accentuat și mai mult de cameramanul care va fi în fața tandemului pentru a filma saltul.

Adrenalina este asigurată de viteza cu care se cade precum și de înălțimea la care o să plutești. Parașuta va fi deschisă de către instructor și vei simți un ușor șoc după care va urma coborîrea cu parașuta deschisă. Instructorul va pilota parașuta deschisă pentru a ateriza în zona stabilită.

Pentru a sări cu parașuta în tandem va trebui să plătești o contribuție de 940 de lei. Filmarea saltului este 280 lei.

Salturile se desfășoară la aerodromul sportiv Luncani aflat la jumătatea distanței dintre Cluj Napoca și Târgu Mureș. De obicei sărim în weekend dar pentru grupuri mai mari putem organiza salturi și în cursul săptămânii. Salturile se desfășoară conform unei programări prealabile. Vă puteți rezerva zborul la numărul de telefon 0732101101.

Poate sări orice persoană care nu are probleme medicale cu condiția să aibă peste 16 ani. Pentru minori este nevoie de consimțământul părinților. Nu este nevoie de pregătire specială sau de condiție fizică deosebită! Pentru cei care au peste 190 înălțime sau 95 kg este necesar consultarea cu instructorul cu care se va sări. În funcție de avionul din care sărim sau de echipament pot apărea anumite limitări. Vă rugăm la stabilirea rezervări să semnalați și instructorul de tandem vă va contacta înainte de salt.

Te așteptăm și pe tine să încerci ceea mai tare senzație! Sună acum la 0732101101 și rezervă-ți un loc un avion!

Ai întrebări?

Daca ai intrebari sau doresti sa rezervi un zbor in tandem te rugam sa folosesti formularul alaturat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Rezervă un zbor în tandem

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare