Add new comment

Festival de kite&speedfly

Va invitam la prima editie a Festivalului de Kite&Speedfly organizat de CS Muresfly la partia de schi de la Sovata in data de 6- 7 martie. Partia de schi Sovata este o locatie ideala pentru desfasurarea celor doua tipuri de activitati. Participantii sunt asteptati de vineri de la ora 10.

In varful pirtiei de schi se afla Platoul Repas care datorita intinderii sale si a pozitiei expuse la vanturi este un loc excelent pentru practicarea snow kitului. Anul acesta stratul de zapada acopera integral platoul!

Pentru practicantii de speedfly am pregatit un concurs de slalom care se va desfasura vineri intre orele 13-15 in functie de conditiile meteo Lungimea partiei este de 1200 de metrii la o diferenta de nivel de 350 metrii cu o portiune centrala aproape plata Filmari de pe partie puteti vedea la urmatorul link http://www.muresfly.ro/ro/video/speedride-sovata-2014 Pentru mai multe informatii despre partia de schi de la Sovata precum si tarife de la telescaun http://www.sovata.ro/schi.html

Inscrierile la festival se fac la adresa de mail office@muresfly.ro sau la telefon 0732101101 Pentru o organizare cat mai buna a festivalului rugam toti cei care vor sa participe sa se inscrie pentru a stii exact numarul participantilor. Urcarile cu telescaunul vor fi suportate de catre fiecare in parte. Cazare pentru participanti la Hotel Edelweiss http://hoteledelweiss.ro/ pentru pretul special de 30 de lei camera dubla. Masa si dansul la Cabana Repas din varful partiei http://www.schi-sovata.ro/ Participarea la festival este gratuita!

Poze

Coperta: 
festival, speedfly, speedride, parapanta, zapada, Mures, concurs

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare