Festivalul de parapantă MureşFly editia a V-a

Clubul Sportiv MureşFly organizează în perioada 12-14 octombrie 2012 Festivalul de Parapantă MureşFly ajunsă la cea de a V ediţie care se desfăşura pe dealul de lîngă localitatea Ernei.

Moldovan George

24 May 2013 - 9:34am

Festivalul de parapantă MureşFly editia a V-a

admin

Friday, May 24, 2013 - 09:34

Clubul Sportiv MureşFly organizează în perioada 12-14 octombrie 2012 Festivalul de Parapantă MureşFly ajunsă la cea de a V ediţie care se desfăşura pe dealul de lîngă localitatea Ernei. În cadrul festivalului persoanele care nu sunt piloţi de parapantă dar vor să participe în mod activ la festival au posibilitatea să zboare în tandem cu un pilot profesionist.

Programul festivalului:

  • Vineri: zboruri de antrenament de la orele 14
  • Sâmbătă: concurs de precizia aterizării între orele 12-18 festivitatea de premiere la căminul cultural din Ernei
  • Duminică: zboruri agrement de la ora 12

La concursul de precizie a aterizării se vor ţine patru manşe după care semifinală şi finală. Concurenţii pe perioada concursului vor beneficia de transport gratuit la locul de decolare. La sfârşitul concursului organizatorii vor oferi un ceaun de gulyas la toţi participanţii. După concurs se va organiza festivitatea de premiere la care se vor acorda diplome, cupe şi medalii celor care s-au clasat pe primele trei locuri.

Deasemenea vor fi premiaţi sportivi care s-au remarcat prin rezultate deosebite şi cei care prin activitatea lor au contribuit la dezvoltarea Clubului MureşFly. Având în vedere că pe perioada desfăşurării festivalului trei dintre membrii clubului se află în India în cadrul expediţiei Dharamsala 2012 se va ţine o scurtă prezentare cu scopul şi obiectivele stabilite de colegii noştri. Toţi participanţi la festival vor primii din partea organizatorilor un tricou cu festivalul de parapantă MureşFly.

Pentru membrii clubului participarea la festival este gratuită.

Pentru mai multe detalii cu privire la festival puteţi contacta pe:

Programul festivalului se va modifica în funcţie de condiţiile meteorologice.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare