Ce facem?

Parapanta

Pentru a putea zbura cu parapanta nu este nevoie de nici o abilitate fizică deosebită, decât de o doză de curiozitate.

Paramotor

Paramotorul îți oferă libertatea de zbor ceea mai mare.

Parasutism

Parașutismul este sportul care oferă cele mai intense senzații celui care o practică.

Speedride

Speedflyul este un sport relativ recent care combină cele trei elemente magice muntele, aerul și zăpada.

voucher, parapanta, tandem, zbor, pasager, aventura, adrenalina, mures

Voucher cadou pentru zborul cu parapanta!

Dacă este vorba despre o zi de naştere, o aniversare, 8 Martie, Paşti sau Craciun surprinde-i pe cei dragi (prieteni, părinţi, bunici, copii) sau chiar pe tine cu o experienţă de neuitat! Ofera-le un voucher pentru zborul cu parapanta in tandem, alaturi de un instructor profesionist. Nu există limite de vârstă, nici nu e nevoie de aptitudini fizice deosebite. Visul de a zbura poate deveni realitate pentru absolut oricine! 

Promoţia este valabilă tot timpul anului!

Zborurile se pot efectua după o programare prealabilă la numărul de telefon 0732101101. Locurile noastre de zbor sunt lângă localitatea Târgu-Mureș (decolare prin tractare cu cablul sau prin alergare de pe deal). Pentru detalii despre aceste locuri de zbor puteţi să accesaţi site-ul nostru la meniul Tandem sau să ne contactaţi telefonic direct. 

Costul: 250 de lei cu filmare HD de pe băţ telescopic

Scurtă descriere ...

Acesta este clubul zburătorilor din zona Mureş. Membrii clubului îşi propun dezvoltarea, popularizarea acestor sporturi local şi în acelaşi timp explorarea şi descoperirea noilor locuri de zbor în ţară şi peste hotare. Principala pasiune MuresFly este zborul cu parapanta dar unii dintre membrii noştri practică zborul cu paramotorul, paraşutismul, speedriding, kite.


Echipa Mures Fly

zsiga's picture

Szutor Zsigmond

torok.kincso's picture

Torok Kincso

mihai.radu's picture

Radu Mihai

Parapanta

Pentru a putea zbura cu parapanta nu este nevoie de nici o abilitate fizică deosebită, decât de o doză de curiozitate pentru ce înseamnă să zbori în lumea păsărilor sau să vezi lumea de sus. Tocmai din această cauză, la prima vedere, zborul cu parapanta pare ceva extrem de simplu. Încape într-un rucsac pe care oricine îl poate căra în spate, ai ieşit pe un deal, tehnic decolarea este relativ simplă, ţi-ai luat zborul.....De aceea foarte mulţi piloţi au făcut greşeala de a fi autodidacţi, de a încerca să înveţe singuri zborul cu parapanta, cauză a nenumăratelor accidente şi a unui renume nefast al parapantei în rândul necunoscătorilor.

100.000+

Ore de zbor 

80

Membri

70+

Absolventi

7

Instructori

Ultimele articole legate de activitatea Parapanta


by Szutor Zsigmond   Sunday, October 9, 2022 - 09:46   Parapanta
A Mures Fly sport egyesület sikloernyős tanfolyamot szervez 18 és 23 év közötti fiataloknak, Marosvásárhelyen oktober 15 és november 30 között. A tanfolyam elméleti és gyakorlati felkészitést tartalmaz. A tanfolyam magyar nyelven lesz megtartva. A Mures Fly sport egyesület biztositja a...

Paramotor

Paramotorul îți oferă libertatea de zbor ceea mai mare. Ești liber să survolezi relieful la doar câțiva metrii sau să te înalți pînă la înălțimea norilor cu un echipament care încape în portbagajul unei dube și care poate fi hangarat în garajul din curte.

Ultimele articole legate de activitatea Paramotor


by Szutor Zsigmond   Tuesday, May 24, 2022 - 09:15   Parapanta, Paramotor, Parasutism, Speedfly

In 25 mai este ultima zi pentru redirecționarea 3.5% din impozitul pe profit pentru ONGuri. Daca doresti sa sprijini activitatea noastra poti redirectiona o parte a impozitului tau catre Clubul Sportiv Mures Fly accesand urmatorul link...

Parasutism

Parașutismul este sportul care oferă cele mai intense senzații celui care o practică. În nici un alt sport nu obții o asemenea descărcare de adrenalină și extaz. Satisfacția e garantată.

Speedfly

Speedflyul este un sport relativ recent care combină cele trei elemente magice muntele, aerul și zăpada. Aripile de speedfly sunt foarte micuțe ele zburând la viteze foarte mari. În mod clasic pilotul este pe schiuri aripa de speedfly fiind ca un zmeu deasupra capului preluînd parțial greutatea pilotului. Senzația este cea de plutire deasupra zăpezii.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare