Add new comment

Festivalul de zbor ultrauşor Mures Fly 2013

Vă aşteptăm cu drag pe data de 19 octombrie 2013 la a V-a ediţie a Festivalului Mures Fly! Spre deosebire de anii trecuţi festivalul se va desfăşura pe Aerodromul Sportiv “Elie Carafoli” Târgu-Mures, Str. Libertăţii nr. 120. În condiţiile desfăşurării festivalului pe un aerodrom am inclus anul acesta în program salturi cu paraşutişti şi zborul cu aparate ultrauşoare motorizate, precum paramotoare, motodeltaplan, avion ultrauşor. Zborurile cu parapanta, atât cele acrobatice demonstrative precum şi cele din cadrul concursului de aterizare la punct fix, se vor face cu decolare prin tractare cu mosorul. La fel şi zborurile demonstrative cu deltaplanul.

Acest lucru este inedit deoarece este primul festival de parapantă de la noi din ţară care se va desfăşura integral cu decolare prin tractare cu mosorul. Din acest motiv rugăm pe cei interesaţi să ia parte ca piloţi la festival să îşi anunţe participarea din timp, deoarece numărul tractărilor care se pot face cu mosorul pe zi sunt destul de limitate. Noi vom avea la dispoziţie 2 mosoare speciale pentru tractarea de parapante operate de persoane licenţiate în acest domeniu. În limita locurilor disponibile participarea piloţilor la festival este gratuită cu o masă pe zi şi cazare incluse.

Pe lângă concursul de aterizare la punct fix avem în program 2 concursuri frumoase pentru paramotoare: un concursul de slalom printre jaloane şi un concurs de navigaţie. Deci aviz amatorilor!

Spre deliciul publicului toate aparate de zbor văzute la demonstraţii vor putea fi încercate în ultima zi a festivalului în cadrul unei zile destinate exclusiv zborului în tandem. Rezervările şi programările pentru zborurile în tandem se vor putea face în avanstrimiţându-ne datele dvs. de facturare (nume, CNP, adresă) pe e-mailul clubului Mures Fly:office@muresfly.ro, sau telefonic la Iamina Ilea: 0748270780. Într-o primă fază va trebui să achiziţionaţi biletele. Plata se poate face direct în contul CS Muresfly, Banca Comercială Română, Cont Iban: RO71RNCB0193125567120001, cu menţiunea "donaţie pentru club", iar în cazul acesta vom emite biletele pe numele dvs. şi le veţi ridica la faţa locului în cadrul festivalului, de la cortul MureşFly, sau puteţi cumpăra biletele de la ZoneX Cafe&Pub, str. Braşovului, în spatele complexulului Dacia. Cei care îşi rezervă zborul în avans în această perioadă beneficiază însă de 20 lei reducere pentru toate categoriile de zbor: parapantă, paramotor, avion ultrauşor. 

Preturi pentru zboruri în tandem 
- parapantă: 120 lei
- paramotor: 200 lei
- motodeltaplan: 250 lei
- avion ultrauşor: 150 lei 

În incinta aerodrumului vor fi amplasate corturi cu posibilitatea de a cumpăra cu mâncare şi băuturi, toate asigurate de ZoneX Cafe&Pub.

Pe pagina de Facebook a Clubului MuresFly www.facebook.com/MuresFly se desfăşoară un concurs prin care puteţi câştiga un zbor în tandem cu parapanta! 

Programul festivalului:

 

Vineri 18 octombrie 2013

Orele 14-19

 • concurs precizia aterizării parapante
 • concurs de navigaţie paramotoare

Sâmbătă 19 octombrie 2013

Orele 9 -13

 • concurs precizia aterizării parapante

Orele 14 – 19

 • Zboruri demonstrative:
 • Zbor acrobatic parapantă

 • Finala concursului precizia aterizării – primii 5 finalişti

 • Concurs slalom paramotoare

 • Zbor acrobatic paramotoare

 • Raid paramotoare

 • Salturi demonstrative paraşutişti: precizia aterizării, paraşută de viteză, wingsuit

 • Zboruri demonstrative deltaplan cu decolare prin tractare cu mosorul

Ora 20

 • Festivitatea de premiere pentru cele 3 concursuri

Duminică – 20 octombrie 2013

Zboruri în tandem cu:

 • parapanta
 • paramotorul
 • motodeltaplan
 • avion ultrauşor

Vă aşteptăm cu drag şi sperăm să veniţi cu bună dispoziţie, voie bună şi cel mai important vreme bună!

 

Clubul Sportiv Mureş Fly

Poze

Coperta: 
parapanta, tandem, pilot, zbor, Targu-Mures, Mures, scoala, festival, ultrausoare

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare