Despre noi

Membrii clubului îşi propun dezvoltarea, popularizarea acestor sporturi locale şi în acelaşi timp explorarea şi descoperirea noilor locuri de zbor în ţară şi peste hotare.

Despre noi

Acesta este clubul zburătorilor din zona Mureş. Membrii clubului îşi propun dezvoltarea, popularizarea acestor sporturi locale şi în acelaşi timp explorarea şi descoperirea noilor locuri de zbor în ţară şi peste hotare. Principala pasiune MuresFly este zborul cu parapanta dar unii dintre membri noştri practică zborul cu paramotorul, paraşutismul, speedriding, kite.

Cu parapanta am reuşit în decursul ultimilor ani să zburăm în nenumărate locuri din Europa dar am organizat şi multiple expediţii în Asia, Africa cu zboruri deosebite pe plan mondial. Clubul Sportiv MuresFly este singurul club din România care organizează excursii de aventură cu parapanta în jurul lumii.

Pe viitor clubul îşi propune continuarea proiectelor de explorare cu parapanta a zonelor izolate ale Globului, participarea la competiţii şi evenimente legate de zbor, perfecţionarea şcolii de pilotaj din cadrul clubului şi descoperirea de noi talente printre elevii care doresc să înveţe zborul cu parapanta. Pentru a putea promova parapanta printre mureşeni, clubul nostru operează şcoala de parapantă cu cele mai mici preţuri pentru cursuri din România şi probabil din lume.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre activitatea clubului vă invităm să navigaţi pe site-ul nostru.

100.000+

Ore de zbor 

80

Membri

70+

Absolventi

7

Instructori


Echipa Mures Fly

zsiga's picture

Szutor Zsigmond

torok.kincso's picture

Torok Kincso

mihai.radu's picture

Radu Mihai

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare