Zborul in tandem cu parapanta

Aceasta este cea mai simplă formă de a încerca zborul cu parapanta pentru prima dată deoarece nu necesită nici un fel de pregătire prealabilă..

Zborul in tandem cu parapanta

Ce este parapanta tandem?

Cu parapanta tandem pot zbura două persoane. Această parapantă este special construită pentru a zbura sub greutatea a două persoane. Pasagerul stă în faţă pentru a avea un confort şi o privelişte mai bună. Oricine poate zbura ca şi pasager într-o parapantă tandem fără să fie necesară o pregătire specială, pilotul fiind cel care se ocupă de pilotajul aripii. Datorită faptului că zbori împreună cu cineva, zborurile în tandem au o frumuseţe deosebită. Deasemenea oferă posibilităţi pe care zborul solo nu le oferă. Astfel în timpul zborului pasagerul poate să facă poze, să filmeze sau pur şi simplu să se lase pe spate şi să savureze peisajul. Clubul nostru oferă zboruri în tandem pentru cei dornici de a descoperi tainele parapantei sau pentru cei care vor să se bucure de un zbor în perfectă siguranţă. Aceasta este cea mai simplă formă de a încerca zborul cu parapanta pentru prima dată deoarece nu necesită nici un fel de pregătire prealabilă.

Nu există restricţii de vârstă la zborul în tandem, dar minorii au nevoie de acordul părinţilor pentru a putea zbura. Tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi instrucţiunile pilotului cu care zburaţi.

Cum decurge un zbor în tandem?

Decolarea se face doar printr-o uşoară alergare, urmărind instructiunile pilotului.

Peste doar câşiva paşi, parapanta se va înălţa şi veţi fi în aer. (nu există senzaţia de salt in gol, ca la paraşutism). Urmează apoi zborul, pasagerul stă comod şi relaxat admirând peisajul cu mâinile libere, putând să facă fotografii sau să filmeze. Seleta (scaunul) parapantei este foarte confortabil, spre deosebire de un ham obişnuit.

Aterizarea va fi la fel de uşoara ca şi decolarea, tot prin alergare.

ATENŢIE! Parapanta este un sport care implică anumite riscuri, chiar dacă în cazul zborului cu pasageri sunt minime, trebuie să fiţi conştienţi de ele. Clubul Sportiv MuresFly nu îşi asumă responsabilitatea pentru o eventulă accidentare, activitatea de zbor cu orice tip de aeronavă se face pe proprie răspundere! 

voucher, parapanta, tandem, zbor, pasager, aventura, adrenalina, mures

Voucher cadou pentru zborul cu parapanta!

Dacă este vorba despre o zi de naştere, o aniversare, 8 Martie, Paşti sau Craciun surprinde-i pe cei dragi (prieteni, părinţi, bunici, copii) sau chiar pe tine cu o experienţă de neuitat! Ofera-le un voucher pentru zborul cu parapanta in tandem, alaturi de un instructor profesionist. Nu există limite de vârstă, nici nu e nevoie de aptitudini fizice deosebite. Visul de a zbura poate deveni realitate pentru absolut oricine! 

Promoţia este valabilă tot timpul anului!

Zborurile se pot efectua după o programare prealabilă la numărul de telefon 0732101101. Locurile noastre de zbor sunt lângă localitatea Târgu-Mureș (decolare prin tractare cu cablul sau prin alergare de pe deal). Pentru detalii despre aceste locuri de zbor puteţi să accesaţi site-ul nostru la meniul Tandem sau să ne contactaţi telefonic direct. 

Costul: 250 de lei cu filmare HD de pe băţ telescopic

Ai întrebări?

Daca ai intrebari sau doresti sa rezervi un zbor in tandem te rugam sa folosesti formularul alaturat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Rezervă un zbor în tandem

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare