Scoala Parasutism

Invata sa zbori cu noi..

Scoala Parasutism

CURSURILE DE PARAȘUTISM ÎNCEP ÎN LUNA IANUARIE! REZERVĂ UN LOCUL ÎNCĂ DE PE ACUM!!!

Perioada înscrierii:   04.01.2023.- 10.02.2023

Pentru înscriere completează formularul: 
https://forms.gle/xXMwexWhGkqbDN4q7     

Locație: Aeroclubul Tîrgu Mureș str.Libertății nr.120
Tel: 0732101101 Email: office@muresfly.ro                                                          

Detalii curs: Pentru a sări din avion singur cu parașuta este nevoie de o pregătire specifică și nu în ultimul rând de foarte mult curaj!
Dupa o pregătire teoretică care cuprinde cunoștințele necesare pentru a executa saltul urmează o pregătire specifică în care se simulează diverse etape ale saltului.
Primele salturi se vor executa cu deschiderea automată a parașutei. Odată ce cursantul reușește să părăsească avionul într-un stil corect și simulează deschiderea parașutei va sări cu parașuta cu deschidere comandată. Dacă la început parașutistul va deschide imediat după părăsirea avionului odată cu experiența se va deschide parașuta după o cădere liberă mai mult sau mai puțin lungă în funcție și de înălțimea de la care se sare.
Metoda de instuire pînă la obținerea licenței este după modelul static line. După primirea licenței oferim posibilitatea de a efectua salturi de la 3000 de metrii asistate în cădere liberă de către instructori profesioniști!

Deschiderea Cursurilor: 11. 02. 2023  ora 10

Program cursuri:Februarie-Mai 2023 de 2-3 ori pe săptămână în timpul săptămânii de la orele 17 sau 18, în wekend orele 08-16.

Locaţia cursurilor: Online, Aeroclubul Teritorial Tg.Mureş str. Libertăţii nr. 120 sau alte locații din Tg Mureș funcție de situație.

Condiţii pentru parcurgerea cursurilor teoretice şi practice:-Prezenţă minimă la cursuri 75%;

COSTURI:
Curs teoretic: 180 euro –se plăteşte contravaloarea în lei la curs BNR, într-o singură tranşă înainte de începerea cursurilor teoretice. Data limită pentru înscriere 11. 02.2023. Plata cursului se va face pe baza contractului de școlarizare în contul bancar specificat în contract.

Vizite medicale: Maxim 100 euro –se plăteşte contravaloarea în lei într-o singură tranşă în cabinetele medicale specializate aflate în Bucureşti,Cluj Napoca, Timişoara sau  Ploieşti. Locaţia se va alege de către cursant (individual) sau organizat de către Aeroclubul Teritorial Tg.Mureş. (Detaliile se vor stabilii după începerea cursurilor).

Salt cu paraşuta: 24-26 euro/ contravaloarea în lei- se plăteşte zilnic (doar în etapa de zbor) funcţie de câte salturi doreşte să execute cursantul.

Total cheltuieli pt obţinerea licenţei de paraşutist: .aproximativ 800-1000 de euro. (în funcţie de evoluţia și abilitățile cursantului, maxim 2 ani)

      Documente Necesare ( Aeroclubul TG.Mureș, Email sau Whatsapp):

-Cerere de înscriere (tipizat);
-Fișă de înscriere (tipizat); 
-Acord  privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
-Document de identitate - C.i.(copie)                                                                                                                                                                                                       -Adeverință de la medicul de familie. Medicul trebue să specifice pe adeverință (Apt pt Efort fizic sau Clinic Sănătos)  

Documentele vor fi puse la dispoziția cursanților după completare formularului de înscriere

Cerințe antropometrice a candidatului

DATE ANTROPOMETRICE

BAIEŢI

FETE

Minim

Maxim

Minim

Maxim

Înălţime (cm)

155

190

155

190

Greutate (kg)

45

100

45

100

 Pentru orice detaliu cu privire la desfășurarea salturilor cu parașuta nu ezitați să ne contactați          

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare