Pilot pentru o zi

Indrazneste si fi pilot pentru o zi

Dacă nu eşti 100% convins că acesta este un sport pentru tine sau îţi este un pic teamă, nu ai nimic de pierdut dacă încerci. Acum ai ocazia în cadrul cursului de o zi pe care îl oferim.

Aceasta este de fapt o zi de practică din cadrului cursului de începător sub supravegherea unui instructor cu echipament complet din dotarea clubului. Acesta se va desfăşura pe unul din dealurile pe care efectuăm zborurile de şcoală în funcţie de condiţiile meteo şi va cuprinde:

  1. noţiuni teoretice elementare despre zborul cu parapanta
  2. execiţii de gonflaj şi control al aripii la sol pe o suprafaţă plană sau cu înclinare mică
  3. pregătirea parapantei pentru decolare
  4. tehnica de decolare şi aterizare
  5. zboruri scurte cu urcare treptată către vârful pantei de zbor

În funcţie şi de capacităţile fizice, progresul, dispoziţia dvs. dar şi de condiţiile meteo, până la sfârşitul zilei de zbor veţi efectua unul, două sau poate mai multe  zboruri de planare, făcute singur, de la o înălţime de 50-60m, asistate de instructor prin staţie radio.

Probabil că după această experienţă veţi rămâne fascinat de ceea ce înseamnă zborul cu parapanta, iar pentru a putea continua vă puteţi înscrie la următorul modul, cel de iniţiere.

Dacă doriţi să continuaţi prin înscrierea la modulul iniţiere preţul cursului „Pilot pentru o zi” se va scădea din preţul cursului de îniţiere.

Durata cursului: 
1 zi
Pretul cursului: 
100 €
Categorie: 

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare