Începe școala de zbor cu parapanta sezonul 2019

Ai visat să zbori? Visul tău poate deveni realitate! Chiar și pentru o zi vino să încerci cum e să zbori singur cu parapanta sub supravegherea și pregatirea unui instructor. E mai simplu decât îți imaginezi și nu e nevoie de abilități fizice și psihice deosebite.

Ilea Iamina

19 Feb 2019 - 9:16pm

Începe școala de zbor cu parapanta sezonul 2019

iamina

Tuesday, February 19, 2019 - 21:16

Ai visat să zbori? Visul tău poate deveni realitate! Chiar și pentru o zi vino să încerci cum e să zbori singur cu parapanta sub supravegherea și pregatirea unui instructor. E mai simplu decât îți imaginezi și nu e nevoie de abilități fizice și psihice deosebite. Oricine poate încerca! Clubul Sportiv Mures Fly începe o nouă serie de cursuri de zbor cu parapanta pentru incepători din data de 30 martie 2019. Întalnirea este la sediul Muresfly de p Str. Eminescu 36, la ora 09:00 a.m.Cursul de incepator include aproximativ 10-12 zile de pregatire dacă doriți să continuați după Cursul de o zi.

Inca din prima zi vei zbura singur cu parapanta!!!

 Mai multe detalii gasiti la http://www.muresfly.ro/ro/cursuri/curs-initiere

Daca o sa iti placa si vei continua, pretul cursului de o zi se va scadea din pretului cursului de incepator. In caz de vreme nefavorabila cursul se va reprograma.

Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0732101101 sau pe e-mail la office@muresfly.ro

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare