Curs "Pilot pentru o zi"

V-ați dorit vreodată să zburați? Nu mai visați și nu mai stați de gânduri! Cursul de parapanta "Pilot pentru o zi" este acum la indemâna oricui. Merită incercat măcar o dată în viață. Și cine știe? Poate se va transforma intr-o pasiune pe viață.

Ilea Iamina

14 May 2017 - 12:35pm

Curs "Pilot pentru o zi"

iamina

Sunday, May 14, 2017 - 12:35

V-ați dorit vreodată să zburați? Nu mai visați și nu mai stați de gânduri! Cursul de parapanta "Pilot pentru o zi" este acum la indemâna oricui. Merită incercat măcar o dată în viață. Și cine știe? Poate se va transforma intr-o pasiune pe viață. Nu este nevoie de abilități fizice sau psihice deosebite și nu avem limite de vârstă Da, așa este. Oricine poate fi pilot de parapantă pentru o zi. Adică veți zbura cu parapanta singur din prima zi! Sub supravegherea instructorilor de la Clubul Sportiv MuresFly veți învăța și exersa tehnica de decolare și aterizare în doar câteva ore pe panta de școală, după care veți fi capabil să faceți singur un zbor din vârful acestei pante prin suport radio din partea instructorului dvs. Weekendul acesta, in ciuda prognozei nefavorabile, am avut mai mulți temerari care s-au încumetat să sfideze ploaia și să iasă din casă la zbor să participe la evenimentul "Pilot pentru o zi" organizat de Muresfly pentru data de 14 mai. Cei mai ambițioși au preferat să vină mai devreme de data de 14 să evite ploile, alții au sosit în dimineața aceasta, au început exercițiile de gonflaje la sol și simulări de decolare urmând sa execute zborurile în după-masa zilei de mâine. Îi felicităm și îi așteptăm în continuare la cursul de începători! 

Vă reamintim că pentru a participa la cursul "Pilot pentru o zi" este nevoie doar de programare la numărul de telefon 0732101101 și puteți veni în oricare zi a săptămânii. 

 

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare