Ejtőernyős tandem ugrások a Maris Fest fesztiválon

Maris Fest adrenalin és zene fesztivál ,amely 19-21 augusztus 2022 között zajlik.

Szutor Zsigmond

10 Aug 2022 - 9:28pm

Ejtőernyős tandem ugrások a Maris Fest fesztiválon

zsiga

Wednesday, August 10, 2022 - 21:28

Maris Fest adrenalin és zene fesztivál ,amely 19-21 augusztus 2022 között zajlik.
Koncerteken és ejtőernyős tandem ugrásokon vehetsz részt. Ez az idei nyárnak az egyik legjobb bulija. A Maris Festen a legbátrabbak ejtőernyővel szállnak le a koncert középen. Töltődj fel adrenalinnal és bulizzál ezerrel az évnek a legjobb fesztiválján.
Az ejtőernyős tandem ugrások elérhetők számodra egy előzetes programálás alapján . Az ugrás árát előre be kell fizetni. Egy ugrás 1000 lejben kerül és tartalmazza a filmezést is. Egy másik ejtőernyős együtt ugrik a tandemmel és végig filmezi az ugrást. Mindenki aki ejtőernyővel ugrik, az egész fesztivál idejére ingyen belépőt kap. Foglalásokért, programálásért kérjük hívj a következő telefonszámon 0732101101 .
A kaland a marosvásárhelyi sport repülőtéren kezdődik, ahol a Román Repülős Klub ejtőernyősei felkészítenek az ugrásra. A rövid felkészítés után, amelyben elmagyarázzák hogyan zajlik maga az ugrás, az egész csapat beszáll a repülőben és elindulnak a Transilvania Motor Ring irányába. A repülés körübelől 20 percig tart. Ez idő alatt meg lehet csodálni a levegőből Marosvásárhely városunkat és csodás környezetét. Ugrás előtt a csapat kezet fog, mindenki jó ugrást kíván és 3000 méter magassan a kamerás ejtőernyős kinyítja az ajtót. A tandem oktatóval összekötve ugortok es zuhantok az alattatok levő mélységben, ami számodra egy egyedi és felejthetetlen élmény lesz. Eközben a kamerás pár méterre tőlletek követ a zuhanásban és megörökíti ezt a pillanatot videó és fotók formájában, amiket pár nap múlva megkapsz az email címedre. Életed legintenzívebb élményében lesz részed, miközben irdatlan sebességgel zuhansz a föld felé. A nyitási magasságban a tandem oktató kinyítja az ejtőernyőt és a zuhanás átvált egy nyugodt repülésre. A nyitott ejtőernyő alatt megnézheted ahogy az alattad levő tömeg bulizik. A leszállás a fesztivál szpeciálisan elrendezett területén lesz, ahol várnak majd a barátok és a lelkes szúrkolók.
Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, hívj minket időpont kérésért!
Telefon 0732101101

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare