Locul 3 la Slalomania!!!

Pilotul Laszlo Barna sportiv la MuresFly a obținut locul 3 la o etapă din circuitul Slalomania organizat în Italia. Slalomul  este cea mai spectaculară disciplinăl a paramotor.

Szutor Zsigmond

11 Jun 2015 - 10:47am

Locul 3 la Slalomania!!!

zsiga

Thursday, June 11, 2015 - 10:47

Pilotul Laszlo Barna sportiv la MuresFly a obținut locul 3 la o etapă din circuitul Slalomania organizat în Italia. Slalomul  este cea mai spectaculară disciplinăl a paramotor. Piloții au de străbătut un traseu delimitat prin piloane la joasă înălțime fiind obligați să ia viraje foarte accentuate în care aripa de multe ori depășește o înclinare de 60 grade. Vitezele se apropie de 100 km/h în condițiile în care piloții zboară la câțiva metrii de sol.  Slalomania este un fel de Formula 1 a celor care zboară cu motoparapanta. Circuitul este compus din mai multe concursuri care se desfășoară în diferite locații. Mai multe detalii despre concurs puteti găsi pe adresa http://slalo.jimdo.com/ Reușita sportivului de la MureșFly este mai mare realizare sportivă obținută de România la concursurile de paramotor. Cu un sprijin adecvat sperăm ca Barni să reușească un loc pe podium la Campionatul Mondial care va avea loc în Polonia la sfârșitul lunii iunie.

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit Clubul Sportiv MuresFly pentru ca sportivii noștri să poată realiza asemenea performanțe! 

 

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare