Salturi în tandem cu parașuta la festivalul Maris Fest 2022

Festivalul de muzică si adrenalină MarisFest 19-21 august 2022

Szutor Zsigmond

9 Aug 2022 - 9:13pm

Salturi în tandem cu parașuta la festivalul Maris Fest 2022

zsiga

Tuesday, August 9, 2022 - 21:13

Festivalul de muzică si adrenalină MarisFest 19-21 august 2022

Concerte și salturi în tandem cu parașuta. Rețeta ideală pentru distracția verii! La MarisFest cei curajoși aterizează cu parașuta in mijlocul concertului. Încarcă-te de adrenalină și distrează-te pe măsură la cel mai tare eveniment al anului.

Salturile în tandem de la festival se vor face conform unei programări prealabile. Plata se face în avans. Prețul unui salt este de 1000 de lei și include filmarea acțiunii de un parașutist care sare împreună cu tandemul. Toți cei care își cumpără un salt cu parașuta la festival au intrare liberă pe toată durata festivalului. Pentru programări, rezervări vă rugăm să sunați la telefon 0732101101

Aventura noastră va începe la aerodromul sportiv Mureș unde alături de parașutiștii de la Aeroclubul României te vei echipa de salt. După o scurtă pregătire în care ți se explică cum o să se desfășoare saltul ne luăm zborul cu avionul către Transilvania MotoRing. Zborul durează 20 de minute timp în care ai prilejul de a savura peisajul. Înainte de salt batem palma iar la 3000 de metri se deschide ușa. Vei plonja în imensitatea aflată sub tine împreună cu instructorul de tandem în timp ce cameramanul va zbura în fața voastră la doar câțiva metrii pe tot parcursul căderii libere. Odată ajunși la înălțimea de deschidere instructorul deschide parașuta și căderea se transformă într-un zbor lin în care ai ocazia să vezi de sus miile de oameni care se dezlănțuie în ritmurile muzicii. Vei ateriza în spațiul special amenajat de la festival în încurajările prietenilor și a spectatorilor veniți la festival.

https://muresfly.ro/ro/video/salturi-%C3%AEn-tandem-cu-para%C8%99uta-la-maris-fest-2022

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare