Scoala de zbor cu parapanta

Începem un nou curs de parapanta în intervalul 1-30 octombrie 2020 . Cursul este destinat persoanelor care doresc să încerce zborul cu parapanta și nu au echipament propriu sau celor care sunt elevi piloți și doresc să repete elementele din stagiul de începător cu echipamentul propriu.

Szutor Zsigmond

23 Sep 2020 - 6:08pm

Scoala de zbor cu parapanta

zsiga

Wednesday, September 23, 2020 - 18:08

Începem un nou curs de parapanta în intervalul 1-30 octombrie 2020 . Cursul este destinat persoanelor care doresc să încerce zborul cu parapanta și nu au echipament propriu sau celor care sunt elevi piloți și doresc să repete elementele din stagiul de începător cu echipamentul propriu. Cursul include pregătire teoretică și practică conform programei parasafe pro nivelul 1 și 2. Condițiile și obligațiile școlii de parapantă sunt stabilite prin intermediul unui contract de prestări servicii încheiat cu un instructor de parapantă. Pe durata cursului oferim echipament complet de parapantă.

Având în vedere că din punct de vedere al condițiilor de zbor toamna este perioada cea mai bună pentru a învăța bazele zborului cu parapanta am hotărât ca la Clubul Sportiv Mureș Fly cursurile de parapantă modul începător să fie organizate în perioada octombrie noiembrie.

Mai multe detalii despre curs puteti gasi la sectiunea https://muresfly.ro/ro/scoala/scoala-de-zbor-cu-parapanta  Pentru înscrieri la curs vă rog să trimiteți un mail la adresa office@muresfly.ro unde să precizați numele, prenumele și un număr de telefon de contact.

În cazul în care aveți întrebări vă rog să ne sunați la numărul de telefon 0732101101

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare