May 2017

by Ilea Iamina   Sunday, May 14, 2017 - 12:35   Parapanta

V-ați dorit vreodată să zburați? Nu mai visați și nu mai stați de gânduri! Cursul de parapanta "Pilot pentru o zi" este acum la indemâna oricui. Merită incercat măcar o dată în viață. Și cine știe? Poate se va transforma intr-o pasiune pe viață. Nu este nevoie de abilități fizice sau psihice deosebite și nu avem limite de vârstă Da, așa este. Oricine poate fi pilot de parapantă pentru o zi. Adică veți zbura cu parapanta singur din prima zi!

by Szutor Zsigmond   Thursday, May 4, 2017 - 23:08   Parasutism

Aeroclubul Romaniei organizeaza in weekendul 12-14 mai 2017 salturi in tandem cu parasuta de la 3000 de metrii din avion de 12 locuri!
Profitati de cel mai mic pret pentru un salt in tandem 170 de euro (plata in lei la cursul BNR)!!! Filmarea saltului este inclusa in pret.
Pentru a sari cu parasuta in tandem nu este nevoie de pregatire speciala doar de o doza mare de curaj. Toate salturile se fac in tandem cu un instructor profesionist. La salt pot participa persoane cu varsta peste 18 ani sau minori care au implinit 16 ani cu acordul parintilor autentificat la notar.

URMARIȚI-NE

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare